Emotionerne kan drive os til vanvid

Emotionerne kan drive os til vanvid specielt når de ikke bliver mødt eller ikke må eksisterer.   Forrældrer rollen er dybt kompleks – fordi når vi bliver forældre, så dukker vores egne tilknytningsadfærd, mønstre, roller og normer op  Vores traumer bliver sat i spil og vi ved det ikke som udgangspunkt.   Vi kender ikke til kompleksiteten, … Read more Emotionerne kan drive os til vanvid


Kontrol eller kærlighed – kærlighed eller kontrol?

Er overvågningen gået i blodet? Hvis vi skal sikre et samfund med dynamik og hvor folket ikke befinder sig i en underkastelse, skal vi turde være mindre i kontrol.  Set med mine øjne (Relationelle traumeteorier og alt derimellem) er en konstant overvågning, nedbrydende for frihedsfølelsen og en øgning af manipulativ adfærd. Vi undergraver ganske simpelt … Read more Kontrol eller kærlighed – kærlighed eller kontrol?


Er du alene og træt af at vente?

Det er jeg også.. Men hvad venter vi på? De fleste venter måske på at det hele bliver som før, men det er nok ikke helt der vi lander, når adskillige vira og alverdens frygt eller angst har lagt sig ned. Vi kommer til at se på vores hverdag på en hel ny måde, for … Read more Er du alene og træt af at vente?