Vi planlægger i fællesskab dit coachingforløb med hensyntagen til dit arbejdsliv og ønsker for udvikling. Et Executive Coachingforløb vil tage 3 timer den første gang hvor vi planlægger dit forløb og intervallerne for dine sessioner. De efterfølgende sessioner har en varighed af 1.5 time.

Hvor mange gange dit forløb skal bestå af,  planlægger vi i fællesskab og det er op til dig og dine ønsker for hvad du ønsker at udvikle. Det vil altid være i en løbende afklaringsproces fra gang til gang.

 

Evt. afbud kan ske frem til dagen før og vi finder en ny aftale.

Udbytte

Et executive coachingforløb vil give dig mere autenticitet, mere kontakt til dig selv, og nærværende kontakt til din omverden. Du vil få redskaber med dig for livet til at holde fast i dig selv, som autentisk og nærværende leder.

Prisen for et Executive Coaching forløb, der består af 1 intro og læringsmøde á 3 timer, 3 sessioner á 1.5 time og 3 telefonsamtaler eller skypesamtale i alt kr. 22.350,-

Sted: Jeg operere flere steder i landet. Der er en fast adresse herunder:

1. Sølvsten Gl. Skole, Sølvstenvej 21, Favrskov, 8450 Hammel (min egen arbejdshule)

Kontakt: 31 38 89 68 eller kontakt@lindacallesen.dk

 

Måske finder du ud af at du ønsker at have mere overskud og livsglæde så kan Executive Mindful Ledelsesliv´s træning  være næste step.