Jeg udbyder individuelle stressmestringsforløb og gruppeforløb og traumebehandling.

Jeg er stressbehandler med bl.a. en Skandinavisk Relationel Traumeterapeutisk efteruddannelse. Hvilket betyder at jeg arbejder sammen med dig med fokus på din hjerne, dit hjerte og din krop i samspil med samtalen og nærværsøvelser.

Når du modtager behandling hos mig vil du opleve…

At du er med hele vejen, jeg ved hvad der skal til for at du kan få det bedre og kan tage hånd om dine udfordringer.

At opnå viden og erfaring omkring dine emotioner og deres kraft og styrke for dig.

At blive bedre til at mærke dine behov og handle udfra disse, så du undgår at blive stresset igen og gå i de samme fælder.

Når du er i forløb om stressmestring, vil du få små øvelser med dig, som vil støtte dig i dit mestringsforløb.

Indimellem er der meditation og mindfulness øvelser i sessionerne. Nogen gange vil du få tilbudt gruppeforløb hvis vi i fællesskab  skønner, du kan få noget godt ud af det.

Mine klienter siger ofte

At de får fornyet styrke og handlekraft efter sessionerne hos mig.

De oplever at deres tidligere stress bliver til en styrke og bliver glade for de “værktøjer” vi har arbejdet med, fordi de kan anvendes i hverdagen.

Stressmestringsforløb:

Stressbehandlingsforløb er forskellige, men erfaringsmæssigt tager et gennemsnitligt sygdomsforløb 3- 6 måneder under et korrekt behandlingsforløb. Hvordan intervallerne ligger med sessionerne er individuelt.

Kontakt endelig hvis du har spørgsmål på tlf. 31 38 89 68 – se også min målrettede side for stressmestring www.mindrestress.dk