1:1 terapier

RELATIONIEL TRAUME TERAPI OG REGULERING

BIODYNAMISK KRANIO-SAKRAL TERAPI

KLANGTERAPI

Sådan er det at starte hos mig

Søger du terapi af den ene eller anden årsag, er Relationel Traumeterapi en nænsom og aktiv terapi. Jeg anvender kropsarbejde og mentalt arbejde i terapien.

Relationel Traumeterapi, arbejder ud fra nogle overordnede enkle principper: Dosering, Regulering, Kontakt, og Orientering. Når vi gør det så er vi altid sikre på at processen bliver så nænsom som muligt og at du opnår mest mulig integration af den læring du får her hos mig.

Vi arbejder med nu og her og går langsomt frem uden pres ind i højenergiområder, eller historie der er voldsom og angstprovokerende. Vi arbejder med fokus på sanser og emotioner og kroppens fortællinger. Du lærer hvordan du kan regulerer høj arausal, hvordan du kan være aktiv med det der er udfordrende for dig og på sigt vil du blive langt mere ressourcefyldt og med større overskud til at resonerer hvad der er bedst for dig selv. Jeg arbejder metodisk med at regulerer sammen med dig – du vil hen ad vejen opdage i dig selv hvor godt det føles når alt bliver mere tilgængeligt og du kan mærke dine grænser og dit selvværd begynder at blive tydeligt for dig selv og kommer til udtryk overfor andre. Det er din proces og den skal have den tid den har brug for, for at komme ind i en let og tilgængelig tryg tilstand.

Indimellem kan jeg foreslå at vi bruger lidt forskellige metoder og derfor giver jeg også Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, Klangmassage, og NADA øreakkupunktur. Men det er kun såfremt vi begge vurderer at det vil fremme din proces.

Leder du efter priser og vilkår?

Pema Chödrön har sagt:

“Compassion is not a relationship between the healer and the wounded. It’s af relationship between equals…It becomes real when we recognize our shared humanity.”

find mere i bjælken ovenfor

Processing…
Success! You're on the list.