Gruppe terapi

Gruppeterapi kan noget som individuel terapi ikke kan, hvis man bruger gruppen rigtigt. I gruppen er der muligheder for at gennemgå forskellige processer i højere og lavere dosering. Her kan der opstå heling på niveauer som vi ikke kan opnå i 1:1 sessionerne. Det essentielle er at jeg som relationel traumeterapeut er trænet i at anvende gruppefeltet til terapeutiske processer, at bruge gruppefeltet til regulering og at regulerer i gruppefeltet.

Jeg tilbyder gruppeterapi til grupper på 3 – 8 deltagere. I gruppeterapien er der mange gode muligheder for at finde heling. Man er flere om at arbejde i processerne og man får læring på flere niveauer end i 1:1 sessionerne. Man har mulighed for at regulerer sin egen proces i den grad man er klar til og i samarbejde med mig som terapeut. Gruppedynamikkerne giver deltagerne mulighed for at være i forløbet i rette dosering.

Det er selvfølgelig ikke ens for alle om de får mest ud af gruppeterapien, der kan være temaer der gør at man må starte i individuel terapi før under eller efter en gruppeterapi.

Jeg har erfaringer for at grupper der har forskellige temaer giver god dynamik i forandringsprocesserne, derfor har jeg ikke inddelt grupperne i forskellige temaer på nuværende tidspunkt.

De der tidligere har deltaget i mine grupper har haft forskellige former for udfordringer og sygemeldinger med stress, angst, depression, fibromyalgi, smerter og sorg. Forskellige former for tidlig traumatiseringer, tilknytningsmæssigt. Kulturel” traumatisering, offer for sexuel krænkelse, offer for anden vold i og udenfor familien og i arbejdslivet.

Læs artikel om emotionerne

Vil du tilmeldes gruppeterapi så skriv til mig på mail kontakt@lindacallesen.dk for at blive afklaret om det er det rigtige for dig lige nu. Du vil få tilsendt et skema du skal udfylde inden, for at sikre at du deltager på det rigtige forløb og i fht. gruppen. Du er også velkommen til at ringe til mig på alf.: 31388968

Jeg har de sidste 4,5 år arbejdet med grupper på 12 deltagere og har besluttet at jeg så vidt muligt vil reducerer gruppefeltet til Max. 6 deltagere pr. gruppe, 1 time pr deltager pr. gang. Der bliver plads til andre temaer og doseringen ændres når grupperne bliver mindre.

Ring mig op på 31 38 89 68 for et intro møde og giv jer/ dig lov til at mærke efter om det er noget for jer/ dig.

Det koster ikke noget for det første telefoniske møde.

Pris pr. gang 1350,- pr deltager

Hvis det er offentlig eller erhverv tilføjes der 25% moms.

Vilkår og rammer

 Det er væsentligt at du prioriterer din deltagelse i gruppen. Gruppeterapien er for alle i gruppen og derfor er det afgørende at alle deltager på de gange vi aftaler. Afbud kan ske op til dagen før inden kl. 12 ved sygdom, da det er gruppeterapi vil der være fuld fakturering uanset om man deltager eller ej, da det ikke bliver muligt at genoptage andre tider for gruppen. Gruppeforløb aftales i kvartaler og man melder sig derfor til et kvartal af gangen.  Der kan selvfølgelig opstå uforudsigelige begivenheder som vi må regulerer ifht.

Kontakt

31 38 89 68 eller mail: kontakt@lindacallesen.dk