Projekter

CALLESEN CONSULT

Jeg samarbejder med dygtige konsulenter i feltet omkring stress- mestring, reduktion og behandling.

Sammen tilbyder vi specialiserede og særligt udviklede koncepter der for mit vedkommende er med udgangspunkt i Relationel Traume Terapi, RTT og ROF, Ressource Orienteret Færdighedstræning, som oprindeligt er udviklet af Merete Brantbjerg, medudvikler af bodyanalysen og Bodynamic uddannelsen.

mindrestress.dk – for stressramte og traumatiserede mennesker

Dernæst samarbejder jeg med flere af mine kollegaer i MOAIKU sammenhæng,  omkring stressmestring for mennesker, der ønsker at ændre på sine livsvaner. Reducere det, der giver stress og forbedre adfærd, der understøtter mere nærvær, mere kropskontakt og mere balance imellem job og fritid. Dette forløb er ligeledes dækkende for traumatiserede mennesker med flere grader af stress tilstande, der er ubehandlede. På mindrestress tilbydes klienterne NADA akupunktur i et community tilbud, til stress-, depression- og PTSD.

Bliv-klar.dk – for sygemeldte mennesker

Et kooperativt projekt over 4.5 år. Specielt udviklet til jobcenter for sygemeldte borgere. Min samarbejdspartner i dette projekt var Helle Jensen, Sygeplejeske og yogalærer.

Læs en af mine artikler om emotionerne

Emotionerne kan drive os til vanvid

UNGESLIV – reducering af stress for unge

Dette projekt er jeg særligt glad for fordi det har vist resultater, der har et fremtidsperspektiv og som understøtter menneskeligt liv og trivsel.  Det var et særligt udviklingsprojekt for psykisk sårbare unge mennesker med en pårørende indentitet. Dette projekt blev til en frivilligforening for unge, der hjælper andre unge. I den sammenhæng samarbejder jeg med frivillige fagpersoner.

SOLVANG BØRNE- og UNGDOMSPSYKIATRI

Familie og psykiatri – området er i forandring og i den forbindelse er jeg er meget glad for at have et spændende samarbejde med en dedikeret specialist, generalist og praktiker på området, Lisbeth Sandal Kortegaard, Speciallæge, ph.d., børne- og ungdomspsykiatri, Højbjerg.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Linda-Callesen-black-high-res-1024x683.png