https://lindacallesen.dk/klang-terapi-og-cellulaermassage/

Klang terapi en cellulær massage

Her får du helt ro i dit nervesystem og kroppen. Klangmassage har god effekt på stress, opspændthed, dårlig søvn og også tinitus vil mange opleve bliver reduceret.

Klangterapi en er meget nænsom terapiform

Der er meget få ord i denne terapiform. Kroppen finder en ro og modtager vibrationerne fra de forskellige tonearter – under- og overtoner fra de specialproducerede skåle fra Peter Hess Instituttet. Tonerne ved man har en positiv effekt på cellerne i kroppen.

Varighed og pris

En klangterapi varer 60 min og koster 750,- kr.

Leder du efter øvrige priser og vilkår?

Kontakt mig på telefon: 3138 8968 eller på mail: kontakt@lindacallesen.dk hvis du ønsker din første tid

Klangterapien, jeg giver er grundlagt i PeterHess® Instituttet i Tyskland

Forskning omkring lyd og restitution

Forskning omkring akustisk healing finder sted på Stanford Medicin. Vil du gå i dybden ligger der en engelsk artikel på linket herunder.

Illustration by David Plunkert

Putting sound and acoustics to work in medicine | Stanford Medicine –

Vi har også dansk forskning på området der varetages af Peter Michael Nielsen og neurolog Jesper Rønager, peger på at arbejdet med klangterapi kan forbedre smertepatienters trivsel. Specifikt de dybe bastoner har effekt på nogle bestemte føle sensorer der hedder Pacini legemerne. Hvis du vil gå dybere i den forskning se linket herunder.

Kilde:

Sundhedspolitisk tidsskrift

Du kan vælge denne form som en form for integration af et terapiforløb eller hvis ord er for meget for dig. Det kan også stå alene som et wellness forløb, for dig der har brug for at gøre noget rart og godt for dig selv en gang i mellem.