Recovery metoder

Mit arbejde har været på pionerniveau og deraf har jeg høstet mange erfaringer og viden igennem uddannelse og praksis.

Jeg arbejder med udgangspunkt i Recovery i opgaver,  der berører psykisk skrøbelige mennesker. Modellen er meningsfuld og givende for den sårbare og for vejlederne, der er i samspillet med den sårbare.

NADA lounge recovery

I 2016 udviklede jeg et NADA tilbud til mennesker med stress og symptomer på stress. Et tilbud, jeg kalder “Nada lounge recovery” Nada blev oprindeligt udviklet i USA som et community-tilbud til psykiatribrugere.

Dette tilbud som hedder: NADA Lounge Recovery er bl.a. en kombination af kropsterapi, kognitiv terapi og NADA øreakupunktur.

Man kan vælge flere trin i recovery forløbet

NADA LOUNGE RECOVERY 1, som udelukkende består af NADA akkupunkturen og man kan vælge det næste niveau som er trin 2. Bestil tid her

NADA LOUNGE RECOVERY 2, som har en terapeutisk vinkel. Kontakt mig vedr. et personligt forløb her

Et forløb kan være sådan, at man modtager nada 45 min. før man modtager en terapisession i et fastlagt forløb udfra hvilke problematikker, man ønsker at bearbejde.

Vil du vide mere om NADA LOUNGE RECOVERY?

 

Andre tiltag omkring recovery

Med udgangspunkt i recovery har jeg også i samarbejde med Lone Lings, Implacement, udviklet en model, som vi kalder Bolig Recovery modellen. Det er et terapeutisk værktøj,  vi anvender i relation til mennesker, der ønsker at der skal ske forandring i boligen, som kan være støttende og som man har svært ved at overskue selv.

Se evt. for yderligere informationer om Lone på  Lone Lings webside.

Linda Callesen, Relationel Traumeterapeut

Skriv et svar