Tilbagemeldinger

Alle er anonymiserede

Forældre til baby hvor fødselstraume blev sat i bevægelse og regulering skete

“Vi har været glade for at gå hos dig, da der har været en vild forandring hos “Mikkel” (synonym), når man lige tænker over det. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk til at starte med, men jeg kunne jo se, hvad det gjorde for “Mikkel”. Derudover så synes jeg det har været enormt rart, at du forklarede, hvad du gjorde og hvorfor du gjorde det. Det har sat mange ting i et større perspektiv, som har givet en større forståelse for mig som mor. Derfor er vi glade for at vi tog valget om at prøve det af.”

Kvinde med svimmelheds symptomer i hovedet, og udmattelse, efter bilulykke

Efter ca. 1.5 år har stadig svimmelhed i kroppen – skal stadig støtte sig ved gelænder når hun går på trapper. Har været hos kiropraktor, fysioterapeut og læge. Har fået at vide at man ikke kan gøre mere.

“Book en tid – det virker”.

Mor til to teenagere, med forskellige udfordringer

Min datter på 12 år og min søn på 14 år har været i forløb ved Linda. Min datter har i flere år bøvlet med daglige mavesmerter og har længe haft svært ved, at falde i søvn om aftenen. Efter gentagende behandlinger er hendes søvn blevet bedre og hun falder betydeligt hurtigerer i søvn. Hendes mavesmerter er ligeledes formindsket.

Min søn på 14 år har efter corona haft slemme hovedpiner. Dette er også blevet bedre! Før fik han anfald hvor han fik ondt bag øjnene voldsom smerte i hovedet og faldt i søvn. Dette er kun sket èn gang siden vi startede forløbet. Han er en dreng med en masse energi i kroppen, men hver eneste gang han har været til behandling, er han faldet i søvn indenfor 5-10 min. Sidst sov han i 40 min. altså under næsten hele behandlingen. Begge børn har fundet en enorm ro i at komme ved Linda. Det har givet ro i kroppen og bestemt også i tankerne. Tak!

Mor til William på 11 år

“Tænk sig min lille William (synonym) der ikke gider berøring og kram, hader at blive holdt og har kun vrede tilovers for Kaj (synonym).

Han har nu været mindre vred på Kaj og vil kramme en del og kommer selv og ber om det”. 😮

Kvinde med ondt i ryggen, hun har angst og er ked af det (red)

“Her ligger jeg og har ondt og så sker det at smerten ligeså stille forsvinder imens du går igang med at behandle mig og det bliver helt varmt i kroppen. Det er mærkeligt – det kan gå væk!”