Individuel Relationel Traumeterapi

Terapi og regulering af traumer

Vi er ikke altid så opmærksomme på hvad det er der fylder for os. Først når det går galt og gammel historie dukke op igen og igen, bliver vi opmærksomme på at der måske skal gøres noget ved det.

De fleste mennesker har det rigtigt svært ved at tage kontakt om gamle traumer og det er fuldt ud forståeligt. De fleste gør heller ikke noget ved de gamle historier fordi det simpelthen gør for ondt at tale om. Det er her hvor vi må sige tale er ikke altid guld. Vi skal bruge kroppen, hjertet, sanserne og nysgerrigheden noget mere og med langt større nænsomhed til os selv og processen.

 

 

Den gode nyhed er for de fleste, at man ikke “skal” tale om sine traumer eller bevæge sig ind “der” hvor historien gør aller mest ondt for at få heling. Det er teorier fra fortiden 60´rne -80´rne hvor man lavede terapier hvor man skulle igennem histiorien for at den blev opløst. Det viser sig at der ikke bliver reguleret i de dybe lag og i det der er fastlåst eller det der har svært ved at komme i bevægelse.

Vi skal først tale om traumet når og hvis man er klar til det og har menneskelig god nok kontakt til sig selv og ved at man er nogenlunde rustet til at tale om sin historie og allerførst føler sig tryg nok.

For at regulerer i traumer skal vi arbejde med helt andre væsentlige ting end selve traumet og det kan jeg hjælpe dig med.

Relationel traumeterapi arbejder specifikt med

 • de meget dybe energier,
 • de der ikke viser sig,
 • og i et meget lavt energetisk niveau.

Vores arbejde med de dybe kollaps og de tilstande der ikke vil vise sig, sker på en meget nænsom måde hvor du er med hele vejen uden at føle dig overtalt eller at du ikke kan være med i det der sker. Jeg er din gatekeepe og sikre at vi har arausal i et tilpas lavt niveau når vi arbejder. Når vi gør det så kan vi langt bedre opdage hvad der er på færde, for det ved vi nemlig ikke altid. 

Kroppen ved meget mere end vi husker og den fortæller os det også når vi ikke ved det #relationeltraumeterapi #lindacallesen

Vi bevæger os langsomt og nænsomt omkring og nogengange er det ikke nødvendigt at bevæge os ind der hvor det gør allermest ondt. Mange af mine klienter finder gode strategier og nye ressourcer igennem et personligt forløb hos mig.

Traumatiske oplevelser kan være meget forskellige grader af grænseoverskridende oplevelser også noget man måske selv synes eller vurderer slet ikke burde være grænseoverskridende eller traumatisk.

 • Drug vold
 • Drug rape
 • Trusler om vold
 • Psykisk, fysisk og seksuelle overgreb og vold
 • Relationelle traumer og kultur i familien
 • Tidlige traumer fra barndommen, der kommer frem eller som ulmer i baggrunden
 • Fødselstraumer både for baby og mor og far
 • Traumer under graviditet

Læs en af mine artikler om emotionerne

Emotionerne kan drive os til vanvid

Pris for 1.5 time kr. 1550,-

Vil du gerne have en tid til 1:1 terapi send mig en mail: kontakt@lindacallesen.dk eller ring til mig for at få en tid på tlf. 31388968

 
Leder du efter øvrige priser og vilkår?

Relationel Traumeterapi

– er en metode der understøtter personlighedens udvikling og “rumning” så vi kan nå der til at vi kan deltage i en gensidig arausal regulering og dermed opnå en naturlig heling i traumer. Det gælder både som hjælpesøgende og hjælpegivende. 

Vi træner og opbygger feltet hvor det er godt nok og trygt nok at være i kontakt både med dig selv og sammen med mig, for på den måde er det muligt at tilstande kan reguleres i fællesskabet.

Tilstande som har været isolerede og som måske har været dissocierede bliver kun reguleret når du føler dig tryg nok.  Når det sker at vi får bevægelse i gamle låste tilstande og mønstre, så kan der ske det vi taler om som post traumatisk vækst.  Det man også ville kalde en skælsættende forandring, som indebærer at vi ser anderledes på os selv. Vi oplever vores omverden anderledes og vi får nye vinkler på hvordan livet er nu og her i fortiden og i fremtiden. 

Det er en kropspsykomotorisk terapeutisk og psykoterapeutisk metode, der også arbejder med gruppefeltet som element for heling.  Selve terapiretningen er også en gruppeterapi. Derfor er det ikke ualmindeligt at klienter både deltager i individuelle terapier som i gruppeterapi.

Vil du læse mere om hvordan relationel traumeterapi er defineret af Merete Brantbjerg, har jeg lagt dette datablad til dig her om Relationel traumeterapi af Merete Holm Brantbjerg

Vil du se mere om min baggrund? 

Ønsker du at tale med mig om jeg kan hjælpe dig så ring på 31 38 89 68 eller skriv på 

kontakt@lindacallesen.dk

Leave a Comment