Relationel traumeterapi

1:1 terapi

Vi er ikke altid så opmærksomme på hvad det er der fylder for os. Først når det går galt og gammel historie dukke op igen og igen, bliver vi opmærksomme på at der måske skal gøres noget ved det.

De fleste mennesker har det rigtigt svært ved at tage kontakt om gamle traumer og det er fuldt ud forståeligt. De fleste gør heller ikke noget ved de gamle historier fordi det simpelthen gør for ondt at tale om.

Den gode nyhed er at man ikke skal tale om sine traumer eller bevæge sig ind der hvor historien gør aller mest ondt. Det skal man først når man er klar til det og har menneskelig god kontakt til sig selv og ved at man er nogenlunde rustet til at se sin historie i øjnene og aller først føler sig tryg.

Det kan jeg hjælpe dig med. Vi bevæger os langsomt og nænsomt omkring og nogengange er det ikke nødvendigt at bevæge os ind der hvor det gør allermest ondt. Mange af mine klienter finder gode strategier og nye ressourcer igennem et personligt forløb hos mig.

Gruppeterapi

Gruppeterapi kan noget som individuel terapi ikke kan. I gruppen er der muligheder for at gennemgå forskellige processer i højere og lavere dosering. Her kan der opstå heling på niveauer som vi ikke kan opnå i 1:1 sessionerne, når man som jeg har træning i at regulerer i gruppe feltet.

Det er et sted man kan undersøge sine udfordringer uden at gå direkte hen til udfordringen. Der er mere plads til den enkeltes behov for regulering og der er flere muligheder for spejlinger hos forskellige mennesker. Jeg har stor erfaring i det her felt og ved der bliver reguleret mange tilstande i en hurtigere grad end i de individuelle terapier.

Par

Få et fælles ståsted og et fælles afsæt til jeres fælles liv.

Familiens rum er ofte ikke så enkelt og ofte forbundet med en masse kultur og gamle forventninger.

Vi bærer egne historier med ind i vores familieliv og etablerer ny familie uden, at overveje hvordan vi gerne vil være eller have det i fællesskabet. Måske har vi blot en tænkning om at vi har en fælles mening om hvad det er?

Giv hinanden lidt mere omsorg og opmærksomhed. Få mulighed for at få et fælles sprog og fælles værdisæt for en fælles fremtid.

Step 1.

Ring mig op på 31 38 89 68 for et intro møde og giv jer/ dig lov til at mærke efter om det er noget for jer/ dig.

Det koster ikke noget for det første telefoniske møde.

Se også min anden hjemmeside – 

Skriv et svar