Individuelt

Vi er måske ikke altid så opmærksomme på hvad det er der fylder for os. Først når det går galt og gammel historie dukke op igen og igen, bliver vi opmærksomme på at der måske skal gøres noget ved det.

De fleste mennesker har det rigtigt svært ved at tage kontakt om gamle traumer og det er fuldt ud forståeligt. De fleste gør heller ikke noget ved de gamle historier fordi det gør simpelthen for ondt at tale om.

Man skal heller ikke taler om sine traumer eller bevæge sig ind der hvor historien gør aller mest ondt. Det skal man først når man er klar til det og har menneskelig god kontakt til sig selv og ved at man er nogenlunde rustet til at se sin historie i øjnene.

Det kan jeg hjælpe dig med. Vi bevæger os langsomt og nænsomt omkring og nogengange er det ikke nødvendigt at bevæge os ind der hvor det gør allermest ondt. Mange af mine klienter finder gode strategier og nye ressourcer igennem et personligt forløb hos mig.

PAR

Få et fælles ståsted og et fælles afsæt til jeres fælles liv.

Familiens rum er ofte ikke så enkelt og ofte forbundet med en masse kultur og gamle forventninger.

Vi bærer egne historier med ind i vores familieliv og etablerer ny familie uden, at overveje hvordan vi gerne vil være eller have det i fællesskabet. Måske har vi blot en tænkning om at vi har en fælles mening om hvad det er?

Giv hinanden lidt mere omsorg og opmærksomhed. Få mulighed for at få et fælles sprog og fælles værdisæt for en fælles fremtid.

Step 1.

Ring mig op på 31 38 89 68 for et intro møde og giv jer/ dig lov til at mærke efter om det er noget for jer/ dig.

Det koster ikke noget for det første telefoniske møde.

Se også min anden hjemmeside –