https://lindacallesen.dk/relationeltraumeterapi/

Individuel Relationel Traumeterapi

1:1 Traume terapi

Vi er ikke altid så opmærksomme på hvad det er der fylder for os. Først når det går galt og gammel historie dukke op igen og igen, bliver vi opmærksomme på at der måske skal gøres noget ved det.

De fleste mennesker har det rigtigt svært ved at tage kontakt om gamle traumer og det er fuldt ud forståeligt. De fleste gør heller ikke noget ved de gamle historier fordi det simpelthen gør for ondt at tale om. Det er her hvor vi må sige tale er ikke altid guld. Vi skal bruge kroppen, hjertet, sanserne og nysgerrigheden noget mere og med langt større nænsomhed til os selv og processen.

Den gode nyhed er for de fleste, at man ikke skal tale om sine traumer eller bevæge sig ind der hvor historien gør aller mest ondt for at få heling. Det er teorier fra fortiden 60´rne -80´rne ( og det skal man først når og hvis man er klar til det og har menneskelig god nok kontakt til sig selv og ved at man er nogenlunde rustet til at tale om sin historie og allerførst føler sig tryg nok.) For at regulerer i traumer skal vi arbejde med helt andre væsentlige ting end selve traumet og det kan jeg hjælpe dig med.

Vi bevæger os langsomt og nænsomt omkring og nogengange er det ikke nødvendigt at bevæge os ind der hvor det gør allermest ondt. Mange af mine klienter finder gode strategier og nye ressourcer igennem et personligt forløb hos mig.

Læs en af mine artikler om emotionerne

Emotionerne kan drive os til vanvid

Pris for 1.5 time kr. 1550,-

Vil du gerne have en tid til 1:1 terapi send mig en mail: kontakt@lindacallesen.dk eller ring til mig for at få en tid på tlf. 31388968

Leder du efter øvrige priser og vilkår?

Relationel Traumeterapi

– er en metode der understøtter personlighedens udvikling og “rumning” så vi kan nå der til at vi kan deltage i en gensidig arausal regulering og dermed opnå en naturlig heling i traumer. Det gælder både som hjælpesøgende og hjælpegivende. 

Vi træner og opbygger felter hvor det er godt nok og trygt nok at være i kontakt, for på den måde er det muligt at tilstande kan reguleres i fællesskab. Tilstande som har været isolerede og som måske har været dissocierede.  Hvis og når det sker at vi får bevægelse i gamle låste tilstande og mønstre, så kan der ske det vi taler om som post traumatisk vækst.  Det man også ville kalde en skælsættende forandring, som indebærer at vi ser anderledes på os selv. Vi oplever vores omverden anderledes og vi får nye vinkler på hvordan livet er nu og her i fortiden og i fremtiden. 

Det er en kropsterapeutisk og psykoterapeutisk metode, der også arbejder med gruppefeltet som element for heling.  Derfor er det ikke ualmindeligt at klienter både deltager i individuelle terapier som i gruppeterapi.

Vil du læse mere om hvordan relationel traumeterapi er defineret af Merete Brantbjerg, har jeg lagt dette datablad til dig her om Relationel traumeterapi af Merete Holm Brantbjerg

Vil du se mere om min baggrund?

Leave a Comment