Supervision

Gruppe supervision

Jeg har god praksiserfaring for supervision og har oparbejdet viden igennem mine uddannelser og opgaver hos mine kunder, klienter og ikke mindst min egen supervision i forbindelse med min praksis.

Supervision tager udgangspunkt i relationel traumeterapeutisk metode. Metoden kan bruges til konfliktløsning, stressreducering,  udviklingsorientering og personlig udvikling. Det der kommer ud af metoden er ofte større mental fleksibilitet. Færre konflikter og øget dynamik i gruppen. Individet bliver mere opmærksom på egne ressourcer og ansvar for sig selv og for gruppen.

 

Min teoretiske orientering og overbevisning er systemisk orienteret. Jeg træner mine supervisanter i SCT, System Centeret Therapy og vi anvender denne som en grundlæggende metode til inklusion og integration til nærvær og forandring og med gruppefeltet som væsentlig læringsfaktor. Derudover anvender jeg flere elementer fra Relationel traumeterapi, og  ACT, acceptance commitment therapy som metode for konsulenter i vejledningsfeltet og når supervisionen er for mennesker, der har med mennesker at gøre. Min egen træning i dette traumefelt har forløbet siden 2010.

Læs om emotionerne

Emotionerne kan drive os til vanvid

Udbytte

I / du får større “robusthed” i arbejdet med andre mennesker, samt reduktion af stress i arbejdet både for jer/ dig selv og klienter. Bedre faglig udvikling og bedre kollegial udvikling og sparring. Løbende regulering i låste tilstande. Integration af ressourcer og en træning  i praksis som supervisant.

  • Supervision er for konsulenter og ledere med fokus på casearbejde
  • Supervision er for teams med fokus på trivsel i teamet
  • Supervision i konfliktsituationer med fokus på at udvikle og arbejde i et felt med anerkendelse

 

Pris

For en supervison session kr. 1550,-  pr. deltager for min. 4 og max. 6 deltagere. Supervisionen varer 1,25 t. pr. deltager

 

Vilkår og rammer

 Hvis gruppen melder afbud kan det ske op til ugen før inden kl. 12, derefter finder vi en ny tid til jer. Ved senere afbud er der fuld fakturering.  

Projekter

Kontakt

31 38 89 68 eller mail: kontakt@lindacallesen.dk

Linda Callesen, Relationel Traumeterapeut

Leave a Comment