https://lindacallesen.dk/5-path-hypnoterapi-og-7th-path-selvhypnose/

Stressmestring og øget kropsbevidsthed

Jeg udbyder individuelle stressmestringsforløb, gruppeforløb og traumebehandling.

Jeg er uddannet som Relationel Traumeterapeut. Hvilket betyder at jeg har stor indsigt i hvordan vi kan ændre på stresstilstande i dit nervesystem. Du vil opdage at vi sammen regulerer i pressede tilstande og at vi arbejder sammen med fokus på din hjerne, dit hjerte og din krop i samspil med samtalen og nærværsøvelser.

Udbytte

Du vil opleve at du er med hele vejen, jeg ved hvad der skal til for at du kan få det bedre og kan tage hånd om dine udfordringer.

Du vil opnå viden og erfaring omkring dine emotioner og deres kraft og styrke for dig.

Du vil blive bedre til at mærke dine behov og handle automatisk udfra disse, så du undgår at blive stresset igen og gå i de samme fælder.

Prisen

er i alt kr. 1550,- pr. session for ordinære aftalte sessioner.

Akuttider ring og hør nærmere

Indhold

Når du er i forløb om stressmestring, vil du få øvelser med dig, som vil støtte dig i dit mestringsforløb.

Indimellem er der meditation og opmærksomhedsøvelser i sessionerne. Nogen gange vil du få tilbudt gruppeforløb hvis vi i fællesskab  skønner, du kan få noget godt ud af det.

Mine klienter siger ofte

At de får fornyet styrke og handlekraft efter sessionerne hos mig.

De oplever at deres tidligere stress bliver til en styrke og bliver glade for de “værktøjer” vi har arbejdet med, fordi de kan anvendes i hverdagen.

Stressmestringsforløb i længere tid

Stressbehandlingsforløb er forskellige, men erfaringsmæssigt tager et gennemsnitligt sygdomsforløb 3- 6 måneder under et korrekt behandlingsforløb. Hvordan intervallerne ligger med sessionerne er individuelt.

Kontakt endelig hvis du har spørgsmål på tlf. 31 38 89 68 – se også min målrettede side for stressmestring www.mindrestress.dk hvis du vil vide mere om mine mange års erfaringer og mit fokus på restitution fra stress og regulering af stress tilstande.

Linda Callesen, Relationel Traumeterapeut

Leave a Comment