Executive træning af Nærværende Ledelsesliv

Du vil modtage undervisning i hvad “nærvær” er og hvilke  greb, du kan anvende til at opnå større nærvær og bedre psykisk og fysisk sundhed. Du får personligt træningsforløb med fokus på øvelser, der understøtter dine behov og dit energiniveau.

På baggrund af min specialiseret viden om arausalregulering har jeg en særlig tilgang til at træne opmærksomhed og eget nærvær, hvilket indebærer kropsøvelser, der imødekommer den individuelle personlighedsstruktur og energiflow. Et Nærværs træningsforløb tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og er opbygget på at reducere stress, skabe indre ro og overskud.

Udbytte

Større mental balance og nærværende ledelse i praksis. Du opnår kendskab til dine ressourcer og får mere overskud, ro og glæde i din hverdag. Din ledelsesstil vil blive mere autentisk og du vil opdage at du får din omverden til at ændre adfærd i en relativ grad. Evt. ukontrolleret vrede og agressiv adfærd vil i dit træningsforløb ændres til mere konstruktiv adfærd.

Forløb

Et personligt træningsforløb varer 8 uger.

Det er et træningsforløb, der fordrer kontinuitet i træning og afholdelse af sessionerne, så vi lægger planen i fællesskab ved introduktionsgangen.

Du får en daglig træning på 15 min. og du får udleveret egen meditationsguide med fokus på dine behov til download.

4 sessioner á 1.5 times varighed, hvor vi har fokus på træning af teknik og samtale ( ROF/ Ressource Orienteret Færdighedstræning)

Prisen for et Executive træningsforløb

i alt kr.  17.500,-

Møde sted:

Flere steder i landet. Der er en fast adresse herunder:

1. Sølvsten Gl. Skole, Sølvstenvej 21, Favrskov, 8450 Hammel (min egen arbejdshule)

Kontakt:

3138 8968 eller kontakt@lindacallesen.dk

Evt. afbud kan ske frem til dagen før og vi finder en ny aftale, der passer bedre..

 

Måske bliver du nysgerrig på hvordan du kan arbejde videre med din indre kilde af energi og nye målretninger?

Så vil et coachingforløb  måske være næste step for dig.