Biodynamisk Kranio Sakral Terapi ved Linda Callesen

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST)

VOKSEN BKST

Når du får en BKST session

Så arbejder vi med at regulerer og afbalancerer dit nervesystem. Den terapiform kan reducerer høj energi og stress tilstande. 

BKST kan også afhjælpe gener ved..

Hovedpine, piskesmælds læssioner, hjernerystelser, hormonforstyrrelser, angst og depression og smerter

Det du skal forvente dig af dit forløb..

I første omgang at blive mere afslappet. Få mere bevægelse i det der har sat sig fast, om det er kroppen, nervesystemet eller tankerne. 

Halvanden time, hvor du får øget opmærksomhed på dit eget velbefindende og din trivsel. Så du kan få mere overskud. Du får mulighed for at få det bedre med egne problematikker. Du mærker ofte en aktiv og mere selvhelende krop. Du vil opleve mere ro i kroppen og når det sker, vil der ofte blive mere ro i hovedet. Hvis du har angst vil den ofte blive reduceret fordi arausal /energien i nervesystemet normalt falder. Når det sker vil der ofte blive mere rolige tanker og din opmærksomhed bliver bedre.

Ved traumer fra fødselstidspunkt eller andet ser vi også gode resultater for klienterne ved terapiformen.

BKST terapien er til alle aldre, da det er en nænsom terapiform.

En BKST terapi hos mig starter sådan for en voksen..

 • Vi starter med en mindre samtale om hvorfor du ønsker at få behandling, vi lægger din plan for at få det bedre i kroppen og en bedre trivsel.
 • En behandling hos mig varer halvanden time, hvor du normalt ligger afslappet på en briks, eller på den måde du har lyst til at ligge. Nogen gange er det siddende eller stående. Imens, vil jeg behandle med nænsom kontakt til kroppen og dermed løsne op for spændinger og blokeringer, (omkring hoved, rygsøjle og bækken).
 • Du vil ofte opleve en dyb afspænding, og en meditativ tilstand. Når det sker er dit eget homøostasesystem igang med at reparerer og regulerer i nervesystemerne og kroppens forskellige organer, muskler og væsker. Det er godt!

Enkelte gange er én Biodynamisk Kranio-Sakral terapeutisk behandling nok, men hvis du har en  længerevarende og kroniske problemstillinger, må du påregne flere behandlinger. Det er dog ikke ualmindeligt at du kan mærke forandringer inden for de første 2-3 behandlinger.

PRISER

BKST for babyer 0 – 3 år – 1.session kr. 650,-
3 sessioner x 50 min. kr. 1800,-

BKST for børn & unge 3 år – 13 år. 1 session kr. 650 3 sessioner x 50 min. kr. 1800,-

BKST for unge fra 13 år – 23 år. 1 session kr. 950
3 sessioner x 90 min. kr. 2750,-

BKST speciel for voksne fra 24 år -. 1 session kr. 1050
3 sessioner x 60 min. kr. 3100,-

Leder du efter øvrige priser og vilkår?

Testimonials:

Kvinde med ondt i ryggen, hun har angst og er ked af det (red):

“Her ligger jeg og har ondt og så sker det at smerten ligeså stille forsvinder imens du går igang med at behandle mig og det bliver helt varmt i kroppen. Det er mærkeligt – det kan gå væk!”

Det er egentlig ikke så mærkeligt hvis vi tænker over at vores nervesystem, hjernen og kroppen altså hele resonans-systemet – får kontakt i rette mængde igennem terapien og når det sker så regulerer kroppen sig selv i det omfang den er i stand til. Vi tænker ofte at der skal en “ordentlig gang massage” til at fjerne spændingerne – det er ikke altid den rigtige løsning. Her gør BKSTén sig meget ofte positivt og overraskende bemærket. (o:

Læs også artiklen om emotionerne

Intensiv Biodynamisk Traumebehandling

Har du været udsat for voldsom traumatisk oplevelse – kan jeg hjælpe til med intensive behandlinger – så skal du sætte 1-3 dage af til behandlinger tæt på hinanden. Det kan også være at vi i fællesskab skal undersøge doceringen af behandlingerne – det vil være min engang til at finde en form der vil være hjælpsom for dig.

Det vil være behandlinger, der kræver at du skal hvile dig eller gå ture indimellem. Det er et individuelt aftalt forløb – hør nærmere for pris og muligheder, og lad mig høre om din problematik. Ring eller skriv:

kontakt@lindacallesen.dk

tlf. 31388968

Ved piskesmeld

Ved piskesmælds læssioner anbefaler vi hurtig behandling med BKST, da kroppen så hurtigere kan regulerer traumet. I det hele taget kan BKST afhjælpe, blokeringer af energi og spændinger i din krop, ryg, hofte, nakke, skulder og spændinger i ansigtet og kæbespændinger. 

Hvis du har søvnproblemer,og måske dermed problemer med at holde fokus.

Det ekstra der følger med i din behandling

Når jeg er Relationel Traumeterapeut (RTT), vil det selvfølgelig være det ekstra lag af faglighed, som ligger under behandlingen og som i nogle tilfælde vil være primært i din behandling alt efter hvad vi aftaler og du ønsker at arbejde med eller ønsker hjælp til. Vil du se mere om Relationel Traumeterapi så klik her.

Jeg studerer hos BKST instituttet og har taget modulerne: intro, 1,2,3,4,5,6. Specialmodulerne: Origins of health – Fluid fields and embryological patterns of organisation i 2018 og Connecting to the source i 2019 hos Michael Kern, D.O., B.C.S.T., A.B.D., N.D. og The Embryo in Motion – The Embryo in us & Fascia i 2020, ved Jaap van der Wal, M.D. -Ph.D. BKST og Hjernen og Stilhed og Essens. Derudover er jeg medlem af KST foreningen for Biodynamisk Kranio-Sakral terapeuter

BABY BKST

Når din baby har brug for at finde sig bedre tilrette efter fødslen eller i løbet af den første tid – og er det er lidt svært? – så er det hjælpsomt at anvende biodynamisk Kranio-Sakral terapi.

Det er meget vigtigt at mor deltager når vi laver terapien. Det er en anderledes form for behandling der involverer forældrene i behandlingen og det er ikke unormalt at mor sidder med baby samtidig med at behandlingen foregår.

Man er måske vandt til at lade en behandler overtage sit barn – men i Biodynamisk terapi arbejder vi også med relationerne. Et lille barn kan have forskellige årsager til hvorfor det f.eks. ikke vil vende hovedet eller ligger skævt. Det kan både være et fysisk problem i kroppen og så kan det også være at barnet har haft en oplevelse på et tidspunkt som har gjort det bange eller ked af det og som manifesterer sig på forskellige måder. Vi ved det ikke – men vi kan møde barnet på en helt bestemt nærværende måde og med den træning og viden vi har som biodynamikere – bliver det ofte en slags dans med den lille og mor eller far.

Priser

BKST for babyer 0 – 3 år – 1.session kr. 650,-
3 sessioner x 50 min. kr. 1800,-

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST)

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en nænsom og dybtgående manuel behandlingsform, der arbejder med kroppens egne ressourcer. Det er med sigtet at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Jeg som terapeut har en åbenhed og opmærksomhed til klienten, så de underliggende problematikker kan komme til at arbejde og få plads til at bevæge sig mod heling.

Behandlingsformen bygger på, kontakt til grundlæggende energiområder i kroppen, herunder også knogler, bindevæv, muskler, væsker og væv. Når vi gør det så mærker du at kroppen bliver “hørt og imødekommet”. Det sker ved, at jeg med mine hænder “lytter” til- og imødegår rytmer og bevægelser i områder i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem. Igennem den anerkendende og nænsomme måde at møde kroppen på sker det at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger. Kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem, derfor kan al manuel terapi, herunder Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer. 

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapien (BKST) arbejder med det hele i kroppen: Knogler, membraner (hjernehinder), særligt cerebrospinal væsken (hjernevæske) der flyder i rygraden, og ventriklerne i hjernen, muskler, bindevæv, organerne. BKST øger derved indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Det vil ofte have en effekt på mere end det vi lige tænker det skal virke for.

kontakt@lindacallesen.dk eller på telefon 31388968

Erfaringer viser at Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

 • Hovepine og migræne
 • Traumetilstande
 • Angst
 • Chocktilstande
 • Stresssymptomer
 • Muskelspændinger
 • Ryg og nakkesmerter
 • Bækkenløsning
 • Hormonubalance
 • Søvnbesvær

Historien bag BKST

Kranio-Sakral Terapi stammer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode. Den blev første gang beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland i 1920. Dr. Sutherland var elev ved Dr. A. Still, der i dette specialiserede område anses som osteopatiens fader.

W. Sutherland, dokumenterede at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne både hos børn og hos voksne. Sutherland og hans elever skabte op igennem det 20. århundrede, teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Sutherland opdagede at det ikke kun var knoglerne, der havde indflydelse på energien i kroppen, men at væsker og specifik cerebrospinalvæsken havde indflydelse på hvordan energien var og hvordan knoglerne bevægede sig. Det havde betydning for udviklingen af metoden til den vi anvender nu som er den Biodynamiske Kranio-Sakral Terapi.

Lægen John Upledger, amerikansk osteopat, forskede videre på disse opdagelser og udviklede Kranio-Sakral Terapien som en selvstændig behandlingsform I 1970-erne. Det og nye bevægelser i det biodynamiske felt som KST instituttet initiere i danmark er grundlæggende for den BKST jeg udbyder.

Den oprindelige mekaniske Kranio-Sakral Terapi udøves af mange sundhedsfaggrupper i dag blandt andet; læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, psykoterapeuter, behandlere og andet sundhedspersonale også i USA, Europa, Australien og New Zealand. Historisk kom KST først til Danmark midt i 80-erne og derfor er det en behandlingsform, som er lidt ukendt endnu – men gode resultater er begyndt at gøre det til en populær behandlingsform som har stor virkning.

Du er derfor meget velkommen til at stille spørgsmål om behandlingsformen, hvis der er noget jeg ikke har forklaret forståeligt nok her eller du mangler informationer. Ring eller skriv til mig hvis du har spørgsmål på:

Tlf. 31388968

kontakt@lindacallesen.dk