https://lindacallesen.dk/biodynamisk-kranio-sakral-terapi/

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST)

Når du får en BKST session

Jeg tilbyder Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, BKST, til at regulerer og afbalancerer dit nervesystem. Den terapiform kan reducerer høj energi og stress tilstande. 

BKST kan også afhjælpe gener ved..

Hovedpine, piskesmælds læssioner, hjernerystelser, hormonforstyrrelser, angst og depression og smerter

Det du skal forvente dig af dit forløb..

At blive mere afslappet. Få mere bevægelse i det der har sat sig fast, om det er kroppen, nervesystemet eller tankerne. 

Halvanden time, hvor du får øget opmærksomhed på dit eget velbefindende og din trivsel. Så du kan få mere overskud. Du får mulighed for at få det bedre med egne problematikker. Du mærker ofte en aktiv og mere selvhelende krop. Du vil opleve mere ro i kroppen og når det sker, vil der ofte blive mere ro i hovedet. Hvis du har angst vil den ofte blive reduceret fordi arausal /energien i nervesystemet normalt falder. Når det sker vil der ofte blive mere rolige tanker og din opmærksomhed bliver bedre.

Ved traumer fra fødselstidspunkt eller andet ser vi også gode resultater for klienterne ved terapiformen.

BKST terapien er til alle aldre, da det er en nænsom terapiform.

En BKST terapi hos mig starter sådan..

Vi starter med en mindre samtale om hvorfor du ønsker at få behandling, vi lægger din plan for at få det bedre i kroppen og en bedre trivsel.

En behandling hos mig varer halvanden time, hvor du normalt ligger afslappet på en briks, eller på den måde du har lyst til at ligge. Nogen gange er det siddende eller stående. Imens, vil jeg behandle med nænsom kontakt til kroppen og dermed løsne op for spændinger og blokeringer, (omkring hoved, rygsøjle og bækken). Du vil ofte opleve en dyb afspænding, og en meditativ tilstand. Når det sker er dit eget homøostasesystem igang med at reparerer og regulerer i nervesystemerne og kroppens forskellige organer, muskler og væsker. Det er godt!

Enkelte gange er én Biodynamisk Kranio-Sakral terapeutisk behandling nok, men hvis du har en  længerevarende og kroniske problemstillinger, må du påregne flere behandlinger. Det er dog ikke ualmindeligt at du kan mærke forandringer inden for de første 2-3 behandlinger.

Testimonials:

Kvinde med ondt i ryggen, hun har angst og er ked af det (red):

“Her ligger jeg og har ondt og så sker det at smerten ligeså stille forsvinder imens du går igang med at behandle mig og det bliver helt varmt i kroppen. Det er mærkeligt – det kan gå væk!”

Det er egentlig ikke så mærkeligt hvis vi tænker over at vores nervesystem, hjernen og kroppen altså hele resonans-systemet – får kontakt i rette mængde igennem terapien og når det sker så regulerer kroppen sig selv. Vi tænker ofte at der skal en “ordentlig gang massage” til at fjerne spændingerne – det er ikke altid den rigtige løsning. Her gør BKSTén sig meget ofte positivt og overraskende bemærket. (o:

Intensiv Biodynamisk Traumebehandling

Har du været udsat for voldsom traumatisk oplevelse – kan jeg hjælpe til med intensiv behandling – så skal du sætte 1-3 dage af til behandlinger tæt på hinanden. 

Det vil være behandlinger, der kræver at du skal hvile dig eller gå ture indimellem. Det er et individuelt aftalt forløb – hør nærmere for pris og muligheder, og lad mig høre om din problematik. Ring eller skriv:

kontakt@lindacallesen.dk

tlf. 31388968

Ved piskesmeld

Ved piskesmælds læssioner anbefaler vi hurtig behandling med BKST, da kroppen så hurtigere kan regulerer traumet. I det hele taget kan BKST afhjælpe, blokeringer af energi og spændinger i din krop, ryg, hofte, nakke, skulder og spændinger i ansigtet og kæbespændinger. 

Hvis du har søvnproblemer,og måske dermed problemer med at holde fokus.

Det ekstra der følger med i din behandling

Når jeg er Relationel Traumeterapeut (RTT), vil det selvfølgelig være det ekstra lag af faglighed, som ligger under behandlingen og som i nogle tilfælde vil være primært i din behandling alt efter hvad vi aftaler og du ønsker at arbejde med eller ønsker hjælp til. Vil du se mere om Relationel Traumeterapi så klik her.

Jeg tager uddannelsen hos BKST instituttet og har taget modulerne: intro, 1,2,3,4,5. Specialmodulerne Origins of health – Fluid fields and embryological patterns of organisation, Connecting to the source hos Michael Kern, D.O., B.C.S.T., A.B.D., N.D. The Embryo in Motion – The Embryo in us & Fascia ved Jaap van der Wal, M.D. -Ph.D. og Stilhed og Essens. Derudover er jeg medlem af KST foreningen for Biodynamisk Kranio-Sakral terapeuter

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST)

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en nænsom og dybtgående manuel behandlingsform, der arbejder med kroppens egne ressourcer. Det er med sigtet at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Jeg som terapeut har en åbenhed og opmærksomhed til klienten, så de underliggende problematikker kan komme til at arbejde og få plads til at bevæge sig mod heling.

Behandlingsformen bygger på, kontakt til grundlæggende energiområder i kroppen, herunder også knogler, bindevæv, muskler, væsker og væv. Når vi gør det så mærker du at kroppen bliver “hørt og imødekommet”. Det sker ved, at jeg med mine hænder “lytter” til- og imødegår rytmer og bevægelser i områder i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem. Igennem den anerkendende og nænsomme måde at møde kroppen på sker det at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger. Kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem, derfor kan al manuel terapi, herunder Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer. 

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapien (BKST) arbejder med det hele i kroppen: Knogler, membraner (hjernehinder), særligt cerebrospinal væsken (hjernevæske) der flyder i rygraden, og ventriklerne i hjernen, muskler, bindevæv, organerne. BKST øger derved indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Det vil ofte have en effekt på mere end det vi lige tænker det skal virke for.

kontakt@lindacallesen.dk eller på telefon 31388968

Erfaringer viser at Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

  • Hovepine og migræne
  • Traumetilstande
  • Angst
  • Chocktilstande
  • Stresssymptomer
  • Muskelspændinger
  • Ryg og nakkesmerter
  • Bækkenløsning
  • Hormonubalance
  • Søvnbesvær

Historien bag BKST

Kranio-Sakral Terapi stammer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode. Den blev første gang beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland i 1920. Dr. Sutherland var elev ved Dr. A. Still, der i dette specialiserede område anses som osteopatiens fader.

W. Sutherland, dokumenterede at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne både hos børn og hos voksne. Sutherland og hans elever skabte op igennem det 20. århundrede, teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform. Sutherland opdagede at det ikke kun var knoglerne, der havde indflydelse på energien i kroppen, men at væsker og specifik cerebrospinalvæsken havde indflydelse på hvordan energien var og hvordan knoglerne bevægede sig. Det havde betydning for udviklingen af metoden til den vi anvender nu som er den Biodynamiske Kranio-Sakral Terapi.

Lægen John Upledger, amerikansk osteopat, forskede videre på disse opdagelser og udviklede Kranio-Sakral Terapien som en selvstændig behandlingsform I 1970-erne. Det er den der danner grundlaget for terapiformen, som vi kender den i dag. Kranio-Sakral Terapi udøves af mange sundhedsfaggrupper i dag blandt andet; læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, psykoterapeuter, behandlere og andet sundhedspersonale. Det sker vidtomkring i USA, Europa, Australien og New Zealand, men kom først til Danmark midt i 80-erne. Derfor er det en behandlingsform, som mange ikke rigtigt kender til – endnu.

Du er derfor meget velkommen til at stille spørgsmål om behandlingsformen, hvis der er noget jeg ikke har forklaret forståeligt nok her eller du mangler informationer. Ring eller skriv til mig hvis du har spørgsmål på:

Tlf. 31388968

kontakt@lindacallesen.dk