Grundet krav fra EU om beskyttelse af persondata har vi opdateret betingelserne for siden lindacallesen´s  besøgende på sitet, følgere og for kursus interesserede.

Datapolitik og persondatapolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://lindacallesen.dk.

 

Den korte udgave af persondatapolitik

Alle dine data som du opgiver på sitet bliver gemt kun med det formål at du får en lettere adgang på siden og hvis du ønsker at blive kontaktet.

Du kan vælge at sige ja til cookies, så bliver siden hurtigere fra gang til gang. Du kan også sige nej tak og måske mærker du ikke forskel, når du besøger siden.

Cookies hjælper os til at blive bedre til at kommunikerer det vi ved, til dig som kunde og derfor vil vi være glade for at du siger ja – det er dig der bestemmer først og fremmest.

Hvis du beder om at vi kontakter dig  og når vi har haft kontakt vil du automatisk blive slettet hvis ikke du ønsker at blive kontaktet efterfølgende for nye tiltag eller nyhedsbreve. Vi gemmer dig selvfølgelig meget gerne hvis du ønsker at hører fra os ved nye tiltag, kurser, nyhedsbrev eller andre arrangementer.

Du kan til hver en tid bede om at vi sletter data der bliver gemt eller du kan bede om at få udleveret dine data der er blevet gemt, jvf. lovgivning fra datatilsynet og EU.

Vil du dykke længere ned i lovgivningen så gå videre her: Datatilsynet

Den lange udgave

På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.

Vi behandler dine personoplysninger på følgende grundlag:

Dit udtrykkelige samtykke som deltager på nye kurser, uddannelse, som følger af nyhedsbreve og som tidligere kursusdeltager.

Behandlingen er nødvendig for indgåelsen af en kontrakt, eksempelvis når du har købt adgang til vores kurser, uddannelser og som modtager af nyhedsbreve eller når du har købt individuelle sessioner.

Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retslig forpligtelse, der påhviler Callesen Consult, eksempelvis behandling  og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven. 

Behandlingen er nødvendige for at Callesen Consult  eller tredjemand – eksempelvis en revisor eller skattemyndighed, kan forfølge en legitim interesse og opgave.

Legitime interesser kan være;

        • Løbende forbedringer af produkter, services og købsoplevelse på sitet
        • Målretning af vores markedsføring på sociale medier og eller andre websites. I disse tilfælde er oplysninger der vidergives begrænset til oplysninger du selv har indtastet på Callesenconsult.dk, eksempel vis e-mail.

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor?

 

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Alene de oplysninger du oplyser på kontaktformularen bliver omsat på en mail, som vi anvender til at servicerer din forespørgsel.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi behandler dine oplysninger til følgende formål:

        • Tilsende dig nyhedsbreve og information om nye kurser og faglig information
        • Levering af faktura for køb af ydelser
        • Kommunikation med dig om din proces i dit personlige udviklingsforløb
        • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services
        • Ifbm. eventuelt opstået retskrav.

Afgivelse af personoplysninger kan være nødvendige i forbindelse med indgåelse af en kontrakt om levering af produkter, ydelser og tjenester. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

Analytics

Hvem deler vi dine data med?

Vi deler som udgangspunkt ikke dine data med nogen tredjepart, med forretningsmæssig øjemed, for vores vedkommende.

– men når vi skal dele informationer så er det med:

  • Vores egne IT-leverandører som vi køber ydelser af. (De er vores databehandlere)
  • Internt til relevante afdelinger
  • Eksterne revisorer
  • Facebook og Google med henblik på annoncering og målrettet markedsføring, såfremt du har givet lov til dette.
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er lovmæssigt  påkrævet.
  • Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe organiseret onlinesvindel eller hacking.
  • Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet på din profil og godkendt at de må deles til tredjepartsvirksomheder.

Hvor længe gemmer vi dine data på sitet?

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser der henvises til Datatilsynet om Persondatafordningen https://www.datatilsynet.dk

Hvortil sender vi dine data?

Besøgendes kommentarer blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. Data ligger på vores server der er godkendt indenfor EU.

Din kontaktinformation

Gemmer vi for at kunne yde dig den bedste form for service og for at kunne kontakte dig efter dit ønske.

Yderligere information

Hvordan beskytter vi dine data

Vores site er https. og dermed det bedst mulige sikret website. Vores webudbyder er en velrenommeret og opdateret og sikret internetudbyder.

Hvilke databrudsprocedurer har vi?

  1. Vi har fast procededure, hvis vores site bliver udsat for brudDet indebære disse punkter:
    1. Anmelde brud til rette instans og hvis der er taler om ulovligheder, sker der også anmeldelse til politiet
    2. Stoppe aktivitet på sitet, til skaden er oprettet
    3. Kontakte de implicerede på mail eller andre tilgængelige relevante medier.
    4. Finde stedet der er sket brud og udføre de nødvendige foranstaltninger, der skal til for at forbedre sikkerheden.

 

Hvilke tredjeparter modtager vi data fra?

Google analytics anvendes for at sikre målrettet markedsføring.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering foretager foretager med brugerdata.

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen målrettet profilering ud over google adwords og analytics.