Kurser i Emotionel Resonans: Del 1 Af 3 – Terapeutisk Efteruddannelse

Træning Del 1 af 3

Opstart den 16. januar 2025 – 19. Januar 2025

Pris for deltagelse i del 1 ud af 3

Pris

Pr. del kr. 6100,-

Der er to måder at betale for din deltagelse i kursusrækken: Betaling ved tilmelding og ved rate betaling på tre rater.

  1. Ved tilmelding til Del 1 kr. 6100,- Dato: 16. – 19. Januar 2025
  2. Ved tilmelding til Del 2 kr. 6100,- Dato: 22. -25. Maj 2025
  3. Ved tilmelding til Del 3 kr. 6100,- Dato: 16. – 19. Oktober 2025
  4. I 3 rater pr. del på kr. 2030,- hvoraf de to rater skal være betalt inden opstarten på hver del – kontakt mig på mail : kontakt@lindacallesen.dk for at lave nærmere aftale.

Supervisionsgruppe efterfølgende pr. gang kr. 1350,- pr. deltager

Supervisionsgrupper bliver etableret efter ønske fra deltagerne, det er ikke et krav for at deltage på del 1-3

Efteruddannelsesforløbet vil bl.a tage udgangspunkt i systemisk terapi, embryologi, epigenetikken og emotionsregulerende metoder der er en gennemgående metode i relationel traumeterapi.

Antal deltagere maks. 10

Trænings og kursusforløbet del 1

Forløbet vil understøtte dig som terapeut i din praksis samt understøtte dine ressourcer i din praksis. Du vil opleve at få mere kontakt til dine egne tilstande og opdage hvad der er på færde i relationerne når du sidder med klienterne.

Vi træner forskellige lag i nervesystemet og kroppens lag så du bliver mere bevidst om hvad der er hvad hos dig selv. Træningen skaber en praksis der understøtter regulering af tilstande, arausaltilstande og emotioner på en måde så de kommer til at flyde mere frit.

Efteruddannelsesforløbet vil tage udgangspunkt i epigenetikken og emotionsregulerende metode der er en gennemgående metode i relationel traumeterapi og traumerforståelse og regulering.

Indhold

Temaet for kurset

“Hvordan får jeg plads til mig selv”?. “Hvordan
griber jeg mig selv ud fra mit hjertes energi og bevarer min neutralitet?”

Vi bevæger os ind i “landskabet” med kropsbevidsthed og nysgerrighed og omsorg til kroppens sansninger og tilstande. Det der dukker op både hos os selv og når vi er sammen med andre. Et arbejde på micro og macroniveau, som understøtter dig selv og dine relationer. Vi bruger kroppen og nervesystemerne, og hjernen til at indhente informationer og forstå hvad der er på færde når noget opstår.

Første del åbner ind til en fælles forståelsesramme omkring emotionernes kraft der giver os en fælles træning ind i hvordan vi kan regulerer i emotionerne. Du kommer til at lære mere omkring høj og lav arausal og kende mere til hvordan dit eget nervesystem arbejder i forskellige sammenhænge.

Det er en praksis- og kropsorienteret efteruddannelse som vil understøtte din egen resisiliens og terapeutiske faglighed omkring at være i kontakt og resonans med dig selv og din klient.

Vi bruger hinandens fagligheder i et fælles ståsted – den fælles faglighed er den terapeutiske rolle, som kan have forskellige udtryk og forskellige opgaver -men relationerne; klient versus terapeut, kan ligne noget vi selv kender til i vores egen praksis. Fælles for os alle er et ønske om at udvikle mere psykisk resiliens og mere og bedre anvendelse af vores ressourcer. Vi kommer til at arbejde med gruppen og det individuelle felt på en nænsom måde. Gruppefeltet er et omsorgsfelt hvor vi kan arbejde på flere måder. Det er for nogle skræmmende at tænke man skal ind i en gruppe, men vi skaber gruppen sammen med nænsomhed og venlighed – den er en vigtig ressource som kan skabe kraft til at vi kommer af med det der skaber “mentalt bøvl”, populært sagt. Gruppefeltet er et sted man kan arbejde med sig selv på, på flere måder og der er plads til at man indimellem kan trække sig. Alt arbejdet der sker i gruppen sker for flere end en, hvilket betyder at vi altid får arbejdet i rette dosering med det der dukker op, når vi arbejder med den metode som du skal lære mere om.

Så ønsker du at;

  • Få bedre kontakt til dine egne ressourcer og emotioner?
  • Blive bedre til at regulerer i nervesystemerne og i det emotionelle lag?
  • Opbygge mere resiliens i dit eget nervesystem?
  • Blive mere kropsbevidst i din terapi i praksis?
  • Mærke grænser og tegn på øget arausal i nervesystemet?

Din baggrund

Du har sikkert en terapeutisk praksis eller uddannelse enten som faglig konsulent, psykoterapeut, biodynamisk kranio sakral terapeut, eller biomekanisk kraniosakral terapeut, massør eller anden manuel terapeut. Måske har du forskellige uddannelser og efterlyser et sted du kan fordybe dig i dine ressourcer og udfordringer. Et sted hvor du kan tage dig af det du undre dig over i din praksis og måske er frustreret over eller har bøvlet med i din praksis. Du er måske ikke kommet rigtig i gang med din praksis, fordi du mærker at noget er lidt forvirrende når du har klienter, eller du synes, der er noget du ikke rigtig kan finde hoved og hale i når du har sessioner. Måske kan du ikke rigtig komme af med egen stress eller uro. Det kan også være at du ved at du skal have mere viden på området og ved med dig selv at det her bare er det rigtige for dig.

Du må kontakte mig for at afklare hvis du er i tvivl om din deltagelse – det kan være vigtigt for os alle at passe på gruppen som et terapeutisk felt, og at vi som mennesker ikke kommer til at arbejde med noget som er alt for langt fra vores egne ressourcer. Min optik er at det er overordentlig vigtigt at undgå retraumatisering og overdocering. På den måde passer vi på hinanden og os selv. Hold dig ikke tilbage for at undersøge det inden ved at ringe eller skrive til mig på kontakt@lindacallesen.dk eller tel. 31388968 

NB! husk at skrive hvilken praksis du har og/ eller uddannelse du har, i noten ved tilmeldingsformularen

Tilmeld dig forløbet Del 1

Tilmeld dig forløbet Del 2

Tilmeld dig forløbet Del 3